Külföldi búvár oldal ajánló


Ezen az oldalon összegyűjtöttem az általam hasznosnak és érdekes tartott búvárkodással  kapcsolatos oldalt, melyet mindenkinek ajánlok, akit a búvárkodás szerelme lett 🙂 Itt minden olyan linket megtaláltok, ami számomra fontos, vagy érdekes információkat hordoz, merülőhelyekkel kapcsolatban, a búvárfotózással kapcsolatos oldalak és sok más hasznos dolog.


Red Sea Safari.orgRed Sea Diving Safari.org
Az Eco-lodge Shagra Village három búvárfalut üzemeltető cég 1989-ben alakult, elsőként kínálva búvárkodást a déli Marsa Alami régióban. Marsa Shagra, Marsa Nakari és Wadi Lahami öko búvárfaluk, igyekeznek a búvárkodás tömegturizmus jellegét visszafordítani, és lehetővé tenni, hogy a búvárok természet közeli környezetben lakjanak és korlátlanul merüljenek partról a házi zátonyon. Mindenkinek ajánlom ezt az életre szóló élmény.


Wreck Site euWRECK site.eu

A világ legnagyobb Hajóroncs Online adatbázisa, a tagok által feltöltött és naponta frissülő, több mint 143 ezer roncs adataival, közel 1600 térképpel, a hajók építőinek adataival, fotókkal stb. A Hajóroncsok oldalaim szerkesztésénél nagy segítséget nyújtott, rengeteg anyagot főleg fotókat töltök felén is az oldalra. Akiket érdekelnek a hajóroncsok, azoknak ajánlom!