Hazai búvár oldal ajánló


Ezen az oldalon összegyűjtöttem az általam hasznosnak és érdekes tartott búvárkodással  kapcsolatos oldalt, melyet mindenkinek ajánlok, akit a búvárkodás szerelme lett 🙂 Itt minden olyan linket megtaláltok, ami számomra fontos, vagy érdekes információkat hordoz, merülőhelyekkel kapcsolatban, a búvárfotózással kapcsolatos oldalak és sok más hasznos dolog.


divecenter_logo_170pxDivecenter.hu

A legforgalmasabb magyar búvároldal, napi hírekkel, fotókkal, pezsgő fórumélettel, merülőhelyek részletes ismertetsével, búvárutak és búvárboltok ajánlataival. Bunny (Szabó Károly) és El Che (Gonda Rudolf) által szerkesztett oldal 2004-ban indult és mára már tíz éves oldal a legolvasottabb magyar búvár oldal lett. Nagyon Ajánlom mindenkinek!


buvarinfoBuvarinfo.hu

Az 1994-ben alapított Sárga papíron kiadott ingyenes, hirdetési és információs búvárújság 2007. októbere óta működő webes felülete. Kollár K. Attila által szerkesztett Hírek, Búvártechnika, Zárt téri merülések, Élet a víz felszíne alatt, Merülőhelyek, Búvárismeretek és egyéb búvárkodással kapcsolatos írásai találhatók az oldalon. Nagyon Ajánlom mindenkinek!


redseaboatsCassiopeia és Andromeda Safari – Red Sed Sea Boat Holiday 

A Magyar tulajdonú utazási iroda Vörös-tengeri és más egzotikus tengerekre szervez búvár túrákat. Felismerve a Vörös tengeri hajós szafarik speciális igényeit két egyedi tervezésű 5 csillagos búvárszafari yachttal (Andromeda és Cassiopeia), minőségi és szakszerű szolgáltatást nyújtanak. Ajánlom mindenkinek aki hajós szafarira indul.


konnyubuvarKönnyű Búvár.hu

Az oldalra tematikusan állandóan új anyagok, hirdetések, leírások, fényképek és minden búvárkodással kapcsolatos információk kerülnek fel, búvártúrák, tanfolyamok, webáruház, apró hírdetés stb. Hasznos merülőtárs adatbázissal, feketelistával valamint letölthető használati utasításokkal.


Magyar búvárMagyar Búvár.hu

Az oldalat létrehozó Kollár Krisztián és Kollár K. Attila (Apa és fia)  hozzám hasonlóan mindketten büszkék magyarságunkra és tisztelik nemzetünk dicső, olykor fájdalmas múltját. Az oldal üde színfolt a nemzeti történelmünk részeként a magyar búvárkodás története, amit minden magyar búvárnak ajánlok mint fontos emlékek gyűjteményét.


hajóroncsok blogHajóroncsok.blog.hu

Merülhető hajóroncsok a világ különböző tájain. Gyere el egy virtuális búvárkalandra!!!
booware blogg oldala, több mint száz hajóroncs részletes bemutatásával. A blogger ugyan nem búvár, de ennek ellenére nagyon alaposan összeállított és részletes tartalommal archív és merülések során készült videókkal és képekkel mutatja be a roncsokat azok szerelmeseinek. Ajánlom mindenkinek!


scubaschoolScuba School Búvár Egyesület, Kaposvár
A kaposvári búváregyesületet alapító Balázs Norbert (NAUI Instruktor), több mint 25 éves tapasztalattal, nagyon sokat köszönhetek nekik, a búvárkodásban a tanfolyamokon túli is. Mára Kaposváron szinte egyedül maradt ezena  területen, s jól ismerte fel a jövőt a fiatakok oktatásában. Az egyesületben az oktatásokon, búvár túrák szervezésén túl felszerelés bérlettel is foglalkozik.